Rreth nesh

Bibla.al është një iniciativë për të sjellë Biblën pranë publikut shqipfolës. Përkthimi Së Bashku 2020, i cili është versioni që shfaqet sapo hapet bibla.al, është një përkthim i përbashkët i tre komuniteteve të krishtera në Shqipëri: katolik, ortodoks dhe ungjillor.

Në këtë platformë nuk ka reklama apo kërkesa për të bërë donacione. Kjo është thjesht një shërbesë jofitimprurëse për të cilën Zoti ka siguruar burimet nga besimtarë që ofrojnë kohën, talentet dhe të ardhurat vetjake.

Nëse keni pyetje apo dëshironi të na kontaktoni, ju lutemi të na shkruani në adresën: [email protected]

Zoti ju bekoftë!

Të drejtat e rezervuara. ©️ Shoqëria Biblike Ndërkonfesionale e Shqipërisë
(Përkthim nga gjuhët origjinale në bashkëpunim mes tre komuniteteve të krishtera shqiptare: katolik, ortodoks dhe ungjillor)
Dhiata e Vjetër audio – Rezart Kaperi (Kisha Ungjillore Kanaan)
bibla.al mbështetet nga një grup besimtarësh nga kisha të ndryshme ungjillore, anëtare të Vëllazërisë Ungjillore së Shqipërisë (VUSH)