Pas rrëmbimit të besimtarëve

  "të mos lejoni që menjëherë t’ju prishet mendja ose të trazoheni as prej fryme, as prej fjale, as prej ndonjë letre gjoja të shkruar prej nesh, thua se ja, erdhi dita e Krishtit."
  2 Selanikasve 2:2
  Më shumë në app

  Të drejtat e rezervuara. ©️ Shoqëria Biblike Ndërkonfesionale e Shqipërisë
  (Përkthim nga gjuhët origjinale në bashkëpunim mes tre komuniteteve të krishtera shqiptare: katolik, ortodoks dhe ungjillor)
  Dhiata e Vjetër audio – Rezart Kaperi (Kisha Ungjillore Kanaan), Gili Im (Qendra Sëbashku)
  bibla.al mbështetet nga një grup besimtarësh nga kisha të ndryshme ungjillore, anëtare të Vëllazërisë Ungjillore së Shqipërisë (VUSH)